Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért érzem furcsán magam...

Miért érzem furcsán magam mostanában étkezés után?

Figyelt kérdés
Pár hete érzem, hogy ha megeszek egy pizzaszeletet, aztán lever a víz, erős szívdobogás érzésem van, olykor szinte el tudnék ájulni. Valamelyik nap is muszáj voltam lefeküdni aludni, de szerintem nem is igazán aludtam, hanem mintha elvesztettem volna sz eszméletem. Ugyanez van energiaital vagy fél liter cola után is. De kenyér, zsemle és pogácsa is hasonló dolgokat vált ki. Bár most magamnál vagyok, de mindenem remeg, mintha "izomlázam lenne izommozgás nélkül". Olykor szinte ki akar hűlni az egész testem, a szobában 22 fok van, de fel kellett öltöznöm és vastag paplannal takaróztam, de így is az az ájulás szerű alvás kapott el. Mi lehet a bajom?

2023. jan. 3. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Glutén?
2023. jan. 3. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Gluténra gyanakszom én is.
2023. jan. 5. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Cukoringadozásra gondolok
2023. jan. 10. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt ki kell vizsgáltatni mihamarabb
2023. jan. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!