Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve van problémám az evéssel, napi 1000 kcal a cél, hol elérem, hol nem. Nem gondolnám magam anorexiásnak, de mikor hazaértem 15:00-kor 400 kcalnál tartottam és rámtört egy fájdalmas hasi görcs amit hasmenés is követett sajnos. Ritkán van ilyen de nem az első eset. Esetleg összefüggésben lehet ez a fennt leírtakkal?

2022. dec. 5. 17:08
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mert nem érzem magam annak, nekem ez a normális mindennapok/ étkezés. Nem szeretném ha az emberek egy beteg emberként tekintenének rám. Vagy bárki a környezetemből.
2022. dec. 7. 23:39
 22/25 anonim ***** válasza:

21: hidd el, hogy NAGYON szükséged van szakemberre.

SEgélykiáltás minden kommented. Csak abszolút tagadásban vagy, saját magaddal szemben is.

2022. dec. 8. 13:10
 23/25 NTBS ***** válasza:
Napi 1000 kalória nagyon kevés. A szervezeted kezdi feladni, hogy kicsinálod. Változtass.
2022. dec. 9. 05:39
 24/25 A kérdező kommentje:
Ma meglett 1300 kcal, de folyamatosan mardos a bűbtudat miatta, hogy túl sok. Köveren nem szeretett senki sem bár igaz most se sokan. Viszont egy különbség van. Köveren utálat volt a jellemző, most viszont a közöny. Egyszerűen rettegek hogy visszahízok. Borzasztó érzés.
2022. dec. 11. 01:20
 25/25 A kérdező kommentje:
Az előzőt holnap nagyon meg fogom bánni csak nehéz folyamat ez.
2022. dec. 11. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!