Székletben fekete pöttyök mire utalhatnak? Wc papíron keménynek hatnak, morzsalékosnak.
Évekkel ezelőtt figyeltem fel rá, mind a mai napig hetente többször is tudatosan megnézem a papírt, törléskor. De eddig nem gondokodtam rajta. Húst nem fogyasztok. Viszonylag gyakran főzök magamnak különféle gabonákat, nem tudom, összefügg-e evvel, azonban a köles szemeknél jóval kisebb, talán tizedmilliméteres pöttyökről van szó, szabad szemmel épp csak észreveszem a papíron, törlés után.
(Hetero) férfi vagyok, ha ez számít, tehát semmiféle hüvelyből származó dolog nem jöhet számításba, sem anális szex.
Ha valakinek van hozzá gusztusa esetleg, lefotóztam, bár ezen alig láthatóak, nem akarok kísérletezni aval, hogy egy sűrűn pöttyözött változatot fotózzak, szóval ezen kevés van, a fotó bal szélén, a papír fehér alapján jól léátszik, milyen pici a fekete pötty, azonban van középen 10x nagyobb fekete pötty is:
Itt egy kevésbé éles fotó is erről:
Nagyított fotók, látszik a wcpapír mintája nagyítva, valamint egy szövet van mellette, azon is nagyítottak a szövetszálak.
Jól látszik a papír szélén, hogy a mákszemnél is kisebb fekete pöttyök láthatóak, de léteznek nagyobbacskák is rajta, és ez is látszik.
Talán gabonarost darabkák? Esetleg aranyérből származó alvadt vér pöttyök?
Szia!
Eleg réhi már a kerdésed, de ha még aktuális, akkor mondanam, hogy ez teljesen normàlis. Ez emesztes során nem mindent tudunk teljesen lebontani. Inkàbb gabonából szàrmazó rostmaradványok, esetleg banan, narancsból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!