Has fogyás hogyan lehetőséges úgy hogy alsó testről ne sokat fogyjak?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretem volna egy kicsit hasról így el is kezdtem has izom gyakorlatokat végezni de egyáltalán nem onnan fogytam hanem combról 😅 pedig onnan nem szeretem volna, feltűnően sokat fogytam de ahonnan igaziból akartam onnan 1dkg nem ment le, valaki valami jó tippet tud-e?2022. nov. 21. 21:29
1/3 anonim válasza:
"Has fogyás hogyan lehetőséges úgy hogy alsó testről ne sokat fogyjak?"
Sehogy. Nincs helyi fogyás, nincs célzott zsírégetés. A fogyás szisztémás, és kalóriadeficiten alapul.
2/3 A kérdező kommentje:
Ételek értelem de ezt már ezerszer hallottam hogy “helyi zsír égetés nincs’ tudom de te nem a kérdésemre válaszoltál ! Nekem az volt a kérdésem hogy miért csak alsó testről fogyok felsorol pedig nem ! Tudom mi az a kalória deficit!
2022. nov. 22. 13:44
3/3 anonim válasza:
Mert nem egyforma minden ember genetikája, ezért mindenkinek random sorrendben üríti ki a saját szervezete a zsírraktárait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!