Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik protein a legjobb?

Melyik protein a legjobb?

Figyelt kérdés

Tudom már sok kérdés volt ilyen de újra felteszem.

Nem testépítő vagyok, fizikai munkát végzek azért kellene valami ami jó de nem is drága.

Egy jó kozepkategóriás ha van ilyen.

Köszönöm a válaszokat!

2022. nov. 10. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

4 féle fehérjét próbáltam eddig.

Az egyik a gymbeames true whey/just whey volt. Őszintén, annyira nem rossz. Ez volt az első fehérjém, ezért azt hittem, hogy ez a legjobb.

Hatalmasat tévedtem.

Konkrétan bármelyik másik gyártó fehérjéje sokkal jobb.

Puregold az nálam 10/10 minőségben

Biotechusa/scitec (ez egy cég már) is 10/10.

A "hatása" ugyanaz mindegyiknek, de ég és föld számomra egy gymbeames és egy pure goldos fehérje minőségben/állagban.

Viszont, mielőtt fehérjét veszel, gondold át, hogy valóban szükséged van-e rá, mert lehet, hogy simán tudod fedezni a napi fehérjebeviteled (1.6g/testsúlykg minimum) szilárd táplálékból. Ez esetben a fehérjepor felesleges. Ez nem egy csodaszer.

2022. nov. 10. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha fizikai munkát végzel, akkor rendesen kell táplálkozni. Ha rendesen kajálsz, akkor tuti, hogy beviszed a szükséges fehérjét, még tán jóval többet is. Így nem biztos, hogy megéri a fehérje, főleg, hogy mennyire brutálisan drágul, 8-10 ezer között van 1kg.
2022. nov. 10. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Felesleges tartósan porban fogyasztani, drága a jó minőség. Először tedd rendbe az étrendedet. Azt pedig pláne ne várd, hogy ettől picit is izmos leszel. Ha a májkrémes kenyér mellé bedobsz egy ilyet nem vagy sokkal előrébb.
2022. nov. 10. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!