Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hany gramm egy adag collagold...

Hany gramm egy adag collagold kollagen? A 150grammos kiszerelesre 6 grammoz ir ajanlott mennyisegnek, a 300g-s kiszerelesen meg 12gramm van.

Figyelt kérdés
Most rendeltem toluk mega csomagot, 300 es 150 grammos kiszerelest is kaptam. Viszont mindkettore az van rairva, hogy 25 adag, a 150 grammoshoz 6g egy adag, a 300 grammoshoz meg 12g. Most akkor melyik a helyes?
2022. nov. 4. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Terméklink?

Összetevők egyformák?

2022. nov. 4. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:

1.(300g)

[link]

2.(150g)

[link]

Ha minden igaz, akkor mar a linken latszodik, hogy mindketto 25 adagos, de lefotoztam az enyemeket is:

[link]

[link]

2022. nov. 4. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:

12g lenne a napi adag, de a 6g-ra még rá is van írva hogy csak 1x ,de azt se lépd túl.

Felettébb érdekes, ha nem jön felvilágosító válasz ide, írj a webshopnak :)

De ide is írd majd a választ,mert érdekel.

2022. nov. 4. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Valoban erdekes :D Ha csak marha lenne, akkor nem is gondolkoznek rajta es 12g-t fogyasztanek, de a sima hal kollagenre meg 5g-t javasolnal naponta. Arra gondoltam, hogy talan a hal&marha keverek miatt van ez a koztes 6g ajánlott napi adagnak. De akkor ugye mindketton 6g-nek kellene szerepelnie :D

Egyebkent mar irtam nekik mielott ide kiirtam, facebookon csak seeneltek, de holnap irok a weboldalnak is, ha kapok valaszt erdemben, akkor majd leirom.

2022. nov. 4. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!