Hogyan hatástalanítsam a kinövő almafát?
Figyelt kérdés
Megettem véletlenül az almának a magját. Hogyan tudom hatástalanítani, nehogy kinőjön a hasamban egy almafa? Vagy egyáltalán kell hatástalanítani? Baj, ha kinő?2022. nov. 1. 18:12
1/5 anonim válasza:
Pistike kimegy a piacra és almamagot árul. Odamegy a rendőr:
- Mit árulsz, fiacskám?
- Almamagot. Nagyon jót tesz az agyműködésnek!
- És mennyibe kerül?
- 500 forint egy zacskóval, 10 db van benne.
A rendőr meg is veszi és elmegy, de aztán 5 perc múlva vörös fejjel jön vissza:
- Te büdös kölyök, átvertél! Ennyi pénzért annyi almát vehettem volna, amennyiben többször ennyi mag van!
- Látja milyen gyorsan hat az almamag?
2/5 anonim válasza:
Nem probléma, mindenkivel előfordul.
Így legalább többet almára nem kell költened, a jövőbeli termésekkel rengeteget spórolhatsz, mások is így csinálják.
3/5 anonim válasza:
Kikakilod szépen.No para.Amúgy meg a gyomorsav megmarja kicsit,nem is lenne kedve kikelni utána.
4/5 anonim válasza:
OMG!
Kérdező, nálatok nem volt biológia óra általános iskolában? :)
5/5 anonim válasza:
Apukám, annyira azért nem invazív növények az ember által agyonnemesített életképtelen gyümölcsfák... Ad2: igen, léteznek olyan "madárgyomortűrő" magok, amiket az állat terjeszt, mert megeszi. Pontosan "érzékeli" a mag, hogy csak kifosás utáni körülmények közt keljen ki + majd jövő tavasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!