Mennyire jó ötlet a túró rudi tízóraira, uzsonnának, nasinak?
Figyelt kérdés
Persze a cukros változat, mert a másik ehetetlen...2022. okt. 28. 15:49
1/9 anonim válasza:
Én elfogadnám, csak az ára miatt szoktam le róla.
2/9 anonim válasza:
Gyerekként a minden esti csokitól meghíztam.
Vagy a minden reggel füstölt kolbásztól?
De a túró rudi finom, az biztos.
Na ki vagy velem segítve, igaz?
3/9 anonim válasza:
Ez ízlés kérdése, ha neked jólesik, akkor senkinek nincs oka ezt felülbírálni.
Az, hogy egészséges -e, hízlaló, stb. is csak attól függ, hogy mit eszel egész nap, nem egy élelmiszeren múlik.
4/9 anonim válasza:
Én diéta alatt minden nap megettem egyet, és láss csodát, lefogytam. Inkább azt ettem, mint süteményt, táblás csokikat. Persze én edzettem is meg még most is. A legjobb benne, hogy változó ízekben van így nem lehet megunni.
5/9 anonim válasza:
van a pöttyös 0% hozzáadott cukor tartalmú, csak az ára tényleg az egekben van.
6/9 anonim válasza:
5ös vagyok.. ja a cukros változat. belefér, persze.. ha figyelsz a többi étkezésedre
7/9 anonim válasza:
2) vagyok, 99% nem a rudi volt a hibás, mindig szerettem enni. Húst főleg meg fűszereseket. Ma is vissza kell fogjam magam.
8/9 anonim válasza:
Jó ötlet. Én is sokszor eszek tízóraira és uzsonnára túró rudit és jó alakom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!