Mit nem bírok a gyroson?
Epekő műtétem volt pár hete. Mindent eszem. Bírom a fokhagymakrémlevest, mindenbe rakok hagymát. Ilyen durván csilis kínai tésztát is ettem. Meg tudom enni a japenos sajtburgert is, csilis krumplit is. Tehát hagynával és csilivel nincd gondom.
Tegnap ettem először gyrost. Volt benn jó sok hagyma, volt rajta csipős szósz is. Egy kicsit tudtam enni és elfogott a hányinger. Azóta órák óta hányingerem van, egy picit a gyomrom is fájt, de elmúlt. Férjemnek nem lett baja tőle. Szóval a gyrost nem bírhatom , de vajon mit nem bírhatom benne?
Milyen gyros, hol? Én pl. a közelünkben levőt kerülöm, mert sosem mosnak kezet cigi után az ott dolgozók. Manapság annyi sarki gyrosos van, hogy néha annyira f*snak tőle emberek mert épp olyan volt a hús minősége, mint 5-10 éve a kínai éttermek bizonyos ételeitől. Illetve mindenhol máshogy fűszerezik-pácolják a húst, van, aki úgy veszi, ismertem olyat (már bezárt sajnos), aki magának csinálta, lehet, valami fűszer készített ki, vagy éppenséggel valami tartósítószer. Nekem néha random kolbásztól/szalámitól van allergiás reakcióm, biztos intoleranciám van valami adalékra.
Szóval itt nagyon sok minden szóba jöhet, az meg, hogy a férjednek semmi baja nem lett, szintén lehet azért, mert vas gyomra van, vagy azért, mert a műtét után azért még az immunrendszered nem állt annyira helyre stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!