A frissen préselt zöldség és gyümölcslé hizlal?
Figyelt kérdés
Eddig kave+tejjel kezdtem q napot, de szeretnék minél jobban oda figyelni az egészségemre, ezért úgy gondoltam, hogy frisse préselt zöldség és gyümölcsleveket iszok reggel.
Arra lennék kíváncsi,hogy ezeknél hogy merjem mennyi kcalt és cht tartalmaz ,préseljem le és a lepréselt levet mérjem le?
2022. okt. 19. 13:16
1/8 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a reggeli kávé sem hizlal? Kivéve, ha fél-1 liter tejjel iszod, meg 5 cukrot teszel bele.
2/8 anonim válasza:
Nem hizlal akkor, ha éhgyomorra iszod és utána fél órán át nem eszel.
3/8 A kérdező kommentje:
1. Sok tejjel ittam,és cukorral :) ez a baj,ezért akarok valami mást. :)
2022. okt. 19. 13:37
4/8 anonim válasza:
A kalóriatöbblet hízlal, nem a frissen préselt zöldség- és gyümölcslé. Ha kalóriatöbbletben vagy, akkor onnantól kezdve minden hízlal, még a frissen préselt zöldség- és gyümölcslé is.
5/8 anonim válasza:
Azért ne hagyd figyelmen kívül, hogy bizonyos gyümölcsökben is sok cukor van....
6/8 A kérdező kommentje:
4es és úgy számoljam ki hogy mennyi kcalt és cht tartalmaz az adott préslé, hogy a kipréselt levet méremjem le? :)
2022. okt. 19. 13:46
7/8 A kérdező kommentje:
5ös igen,épp ezért szeretném számolni mellé cht, kcalt,cukrot :)
2022. okt. 19. 13:47
8/8 anonim válasza:
A cukornak és a szénhidrátnak abban a formában nincs köze a fogyáshoz, mint ahogy azt szerintem te gondolod. Ráadásul fiziológiai szempontból a gyümölcsökben előforduló természetes gyümölcscukor nem azonos a pl. üdítőkben, csokikban hozzáadott ipari fruktózzal. Ettől függetlenül számold a cukrot és a szénhidrátot is, ha akarod. Nyilván fogyás szempontjából a kalóriaérték lesz a releváns adat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!