Étvágytalanság fennállásakor hogy döntsem el, hogy mit ennék?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak a húsleves megy le semmi más. Meg kell erősíteni magam fizikailag minél előbb, de éhes vagyok és nem tudom mit egyek, mert semmi nem megy le szinte. Még a kedvencem sem2022. szept. 26. 11:22
1/5 anonim válasza:
Akkor egyél húslevest valamennyi répával, kicsi tésztával. Szedd szépen a napi 2x20 csepp Béres +C-vitamint.
2/5 anonim válasza:
A problémád eléggé tipikus tünete az inzulinrezisztenciának. Én sok válaszolóval ellentétben nem vagyok híve annak, hogy itt kommentben diagnosztizáljunk téged két mondat alapján, úgyhogy ha ez a diszkomfort hosszútávon fennáll, akkor mindenképp keress fel egy szakorvost.
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt korszakom, amikor húslevest ettem, némi főtt pipihússal, tésztával, naponta tbbször. Volt, mikor egy nap alatt megettem egy kisebb fazékkal. Egy almát is egyél utána!
4/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon nehéz helyzet, benne vagyok. Éhes vagyok, de száz dologból talán van egy amiből lemegy 3 falat. Na ezt muszáj kihasználni. Köszönöm, a laborom tökéletes, de nagyon lefogytam.
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi extra csak meghűltem. Amúgy bármit ehetek, semmi sem befolyásolja amit ehetnék.
2022. szept. 26. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!