Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék a lehető leggyor...

Hogyan tudnék a lehető leggyorsabban hízni 10 kilót?

Figyelt kérdés
Sajnos az utóbbi hónapokban eléggé összeestem, megmértem magam és 77 kiló vagyok (190 cm magas...), ami borzasztóan kevés. Mit egyek ami nagyon gyorsan hízlal hogy minél hamarabb legyen valami emberi formám?
2022. szept. 13. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Tömegnövelőt és nagy szénhidrát tartalmú ételeket. Sokszor sokat. Természetesen 0 edzés!
2022. szept. 13. 21:33
 2/8 1112 ***** válasza:

BMI (testtömeg index) kalkulátorunk segítségével megtudhatja, hogy mennyi az Ön BMI értéke, és az melyik tartományba esik.

Az Ön testtömeg indexe:

21.33

Normál

Osztályozás (Kg/m2)

Normál

20,5 - 26,5

Túlsúly

26,6 - 31,9

I. fokú elhízás

32,0 - 36,9

II.fokú elhízás

37,0 - 41,9

III. fokú elhízás

>42

Az Ön ideális testtömege:

84.85 kg

Kívánatos szélsőértékek:

74 kg - 95.7 kg

Ezzel számoltam,eszerint szal jó vagy:

[link]

2022. szept. 13. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Én régen vékonyabb voltam és az sem volt gáz (se kinézet, se egészség szempontjából), szóval nem érdemes hirtelen zsírt felszedned, mivel egyrészt egészségtelen dolog túlenni magad magas kalóriatartalmú dolgokkal, másrészt ha csak zsírt szedsz fel, akkor puhány löttyedt alkatod lesz, ami rosszul is néz ki. Szóval ha nem a vadonban tervezel élni, amihez kellenek zsírtartalékok, akkor ne akarj gyorsan hízni. Egy lassú, főként izomtömeget növelő életmódra lenne szükséged.
2022. szept. 13. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Hááát...ha végigkóstolod az aktuális cukrászdás választékot, biztos felmegy néhány kiló...
2022. szept. 13. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Mert tíz kiló zsírtól aztán sokkal jobban fogsz kinézni. Imádom a magyar népet
2022. szept. 13. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:

2-es, a BMI lószrt nem ér, egyébként.

Én is normális tartományban vagyok 168/53-mal (elvileg). Gyakorlatilag meg alig van energiám, mert a testem szerint 3-4 kg mínuszban vagyok.

Egy 190 centis férfinak a 77 kiló rettentő kevés.

2022. szept. 13. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
#6-os, én 18 évesen 182 cm-hez 60 kg voltam és teljesen egészséges voltam, sportoltam (küzdősport) és tele voltam energiával. Nem olyan kevés ez, csak simán vékony alkat.
2022. szept. 14. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:

6.

Semmi baj a BMI-vel. A helyzet az, hogy annyi már a dagadt, hogy egész egyszerűen a normál BMI alsó tartományában lévők "optikailag" kilógnak a sorból. Gyakorlatilag minden pasi az átlagos 175-180 cm mellett 100 kilós, de legalább 90. Aztán 80 kiló volna a felső határ.

A sportolók egy jó alap arra nézve - mivel ők nyilván az ideálisra törekednek -, hogy mi egy ideális súly, ahol nagyjából azok a dolgok fontosak mind egy átlagembernél (a szumó, meg a testépítést hagyjuk, azok nem sportok): állóképesség, mozgékonyság, középerős izomerő. Hát hallod egy átlagos magasságú teniszező, focista, tornász ritkán üti a 70-75 kilót.

2022. szept. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!