Hogyan tudnék a lehető leggyorsabban hízni 10 kilót?
BMI (testtömeg index) kalkulátorunk segítségével megtudhatja, hogy mennyi az Ön BMI értéke, és az melyik tartományba esik.
Az Ön testtömeg indexe:
21.33
Normál
Osztályozás (Kg/m2)
Normál
20,5 - 26,5
Túlsúly
26,6 - 31,9
I. fokú elhízás
32,0 - 36,9
II.fokú elhízás
37,0 - 41,9
III. fokú elhízás
>42
Az Ön ideális testtömege:
84.85 kg
Kívánatos szélsőértékek:
74 kg - 95.7 kg
Ezzel számoltam,eszerint szal jó vagy:
2-es, a BMI lószrt nem ér, egyébként.
Én is normális tartományban vagyok 168/53-mal (elvileg). Gyakorlatilag meg alig van energiám, mert a testem szerint 3-4 kg mínuszban vagyok.
Egy 190 centis férfinak a 77 kiló rettentő kevés.
6.
Semmi baj a BMI-vel. A helyzet az, hogy annyi már a dagadt, hogy egész egyszerűen a normál BMI alsó tartományában lévők "optikailag" kilógnak a sorból. Gyakorlatilag minden pasi az átlagos 175-180 cm mellett 100 kilós, de legalább 90. Aztán 80 kiló volna a felső határ.
A sportolók egy jó alap arra nézve - mivel ők nyilván az ideálisra törekednek -, hogy mi egy ideális súly, ahol nagyjából azok a dolgok fontosak mind egy átlagembernél (a szumó, meg a testépítést hagyjuk, azok nem sportok): állóképesség, mozgékonyság, középerős izomerő. Hát hallod egy átlagos magasságú teniszező, focista, tornász ritkán üti a 70-75 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!