Torok probléma, menjek az ügyeletre?
Figyelt kérdés
Refluxos vagyok, sajnos eléggé nehézkes mostanság a nyelés nekem, ezért már többször is volt, hogy megakadt étel a nyelőcsövemben. Valószínűleg ma is ez történt, azonban ez most kicsit másabb volt. Elsőnek elszédültem nagyon durván, aztán pánik fogott el és azóta nehezebb a légzésem. Akkor még eléggé éreztem vagy egy óráig a falatot, azóta sokat ittam, probáltam enni is de egy falat se ment le. Az érzés elmúlt, azonban még mindig nehezen veszek levegőt, illetve a torkom elkezdett szúrni, ilyen kaparó szúró érzés gyötör.
Csinàltam kamilla teát, hátha jobb lesz de azóta is szúr a torkom, illetve szédülök, nehezebben kapok levegőt.
Nem merek ilyen tünetekkel elaludni, nehogy legyen valami. Ti mit tanácsoltok, lemenjek az ügyeletre?
2022. szept. 10. 02:14
1/2 anonim válasza:
Ez pánik csak,nyugodj meg,nincs semmi baj
2/2 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__119187.. - mondtam, hogy pánikbeteg vagy, mégis lepontoztatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!