Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egyetemi órák között mit...

Egyetemi órák között mit egyek, ami egészséges és nem hizlaló?

Figyelt kérdés

Sajnos gyakran van az, hogy egy egy előadás végére megéhezem, és muszáj vagyok enni, hogy a másikon ne korogjon a gyomrom végig. Van valami ötletetek, hogy mit egyek az órák között, ami kevés kalóriát tartalmaz és laktat?

Gyümölcsökre már gondoltam, valami más még?

2022. szept. 8. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Almát, uborkát, sárgarépát, pár szem mandulát/kesudiót.
2022. szept. 8. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vágj csíkokra olyan zöldségeket, amiket szeretsz, és csinálj hozzá mártogatóst. (Zöldségek egy tárolóban, egy pici tárolóban a mártogatóst is bele tudod tenni a nagyba.)
2022. szept. 8. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Ne egyél semmit, illetve iktass az életedbe egy kis rendszert és rendszeresen egyél, pl reggeli ebéd vacsora... néhány hét alatt rááll a szervezeted és nem random időpontokban fogsz megéhezni.
2022. szept. 8. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Menj el a háziorvosodhoz éves nagyrutinra, mert pl. cukorprobléma okozhat állandó éhségérzetet. Igyekezz csak lassan felszívódó szénhidrátokat enni/inni, vagyis hanyagold a cukrot, kólát, energiaitalt, ...
2022. szept. 9. 06:08
 5/7 anonim ***** válasza:

A magvak elég laktatóak.

Tésztasaláta esetleg.

2022. szept. 9. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szendvics tk kenyér, olíva olaj, zöldség, fehérje
2022. szept. 9. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Lassan felszívódó dolog reggelire, igyál vizet (az is válthat ki “éhségérzetet”). Magok, aszalt gyümölcsöket könnyű elvinni magaddal vagy nyers zöldség, gyümölcs is egyszerű még. De ha hosszú napom van és tudom, hogy az ebéd is odébb lesz még, akkor szoktam magamnak joghurtba apró szemű zabot rakni. Ebbe bármi mehet még, nyers/aszalt gyümölcs, lekvár, magol szintén. Arányokat kísérletezd ki, én például már este összerakom, hogy a zab szívja meg magát rendesen. Ezzel kibírom a 7:00ás reggeli után ha olyan 10 magasságában megeszem kb 14:00ig és gyorsan csak bekanalozom. Vagy akár keksz, müzli szelet is jó lehet. Vagy mint általánosban meg középiskolában szendvics, péksüti (a teljeskiörlésű tovább laktat). És egy rendszer tényleg nem árt, de nem sikerül mindig összehozni sajnos nekem sem, már csak az előadások és a gyakorlatok időpontja miatt sem.
2022. szept. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!