Mire jó a víz ivás?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon keveset iszom, de igyekszem rászoktatni magam. Ma sikerült meginnom 2 liter vizet, amiért nagyon büszke vagyok magamra.
Azon kívül, hogy így egészséges, milyen pozitív hatásai vannak még? Segíti a fogyást? Szebb lesz a bőröm?
2022. aug. 31. 23:57
1/10 anonim válasza:
Az életben maradás egyik feltétele. A víz ivás összes többi tulajdonsága mellékes.
2/10 anonim válasza:
Ugyanarra jó, meg ugyanaz miatt egészséges, mint levegőt venni.
3/10 anonim válasza:
Segíti a fogyást? Szebb lesz a bőröm?
Igen. És méregtelenít és kevésbé leszel fejfájós, stb.
4/10 anonim válasza:
A vízivás (egybeírva) arra jó, hogy életben maradj. A tested kb. 2/3-a víz, amiből az anyagcserével és az izzadással is veszítesz, amit pótolni kell. Persze az sem mindegy, hogy milyen minőségű vízzel pótolod. Az ásványvíz pl. nem jó, mert tele van szervetlen ásványokkal, a testünknek pedig szerves ásványokra van szüksége. A legjobb a reverz-ozmózisos eljárással tisztított víz.
5/10 anonim válasza:
az előzőeket tudom ismételni:
A legjobb a reverz-ozmózisos eljárással tisztított víz.
keress rá, nekem nem érdekem reklámozni, nem azért írtam. 12 éve ezt isszuk, nekünk bejött.
6/10 anonim válasza:
Ha nem iszunk vizet, pár nap alatt meghalunk. Ha ezt el akarjuk kerülni, érdemes vizet inni. Erre jó.
7/10 A kérdező kommentje:
Azta 1, 2, 6… nem is gondoltam volna.
Igyatok sokat, kár lenne az ilyen bölcselet veszni hagyni. 🥲
Köszönöm a válaszokat. :)
2022. szept. 1. 07:02
8/10 anonim válasza:
Arra is jó hogy hígítsad a bort, így nem kell töményen a szervezetedbe vinni, csak szép lazán.
9/10 A kérdező kommentje:
8-as:
Nem jóó, mentes víz nem. Ahhoz inkább szóda illik faluhelyen. :D
2022. szept. 1. 15:28
10/10 anonim válasza:
Arra is jó a víz, hogy ne pálinkával kelljen megoldani a 2 litert, mert az eléggé nem lenne szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!