Fordított testdiszmorfia lehet ez?
ú ez tényleg borzalmas lehet.
menj pszichológushoz, ez nem normális h ilyen szinten stresszelsz a kinézeted miatt.
idővel hátha eltudjátok érni hogy a szorongásod csökkenjen annyit hogy eltudj járni konditerembe, és akkor már a fizikumod is fejlődni fog.
vagy bevásárolhatsz otthonra ezközöket és akkor otthon is tudsz fejlődést elérni, de pszichológus mindenképp kell, ez magától nem fog elmúlni valószinüleg még akkor se ha kigyúrod magad, mert mindig fogsz valami hibát találni a kinézetedben.
Szerintem meg normális, mert emiatt sehol sem vesznek komolyan és a nőktől sem várhatom el, hogy velem dugjanak, mikor millió másik potens, vastag férfi jár kel a világban.
Szerettem volna egy komplett félprofesszionális felszerelést, amin lehet guggolni és fekvenyomi, húzódzkodni. Sajnos Pesten élek, a lakásban nem férne el, illetve akivel élek ott az nem is engedné, hogy a lakásba ilyen legyen. Otthon meg semmi értelme nem lenne, mert nem élek életviszelszerűen ott. Voltam már egyedül edzőteremben. Senki nem szólt hozzám, de nekem az is elég volt, hogy láttam, milyen emberek vannak ott. Nálam a verbális kommunikáció az aberrált beszédhangom miatt teljesen felejtős. Nem tudok dolgozni se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!