Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az mitől van az emberekben...

Az mitől van az emberekben hogy valakinek szinte mindegy mit eszik, mindent elfogad úgy ahogy van, és csak mellékes az életében, míg másoknak ekörül forog minden?

Figyelt kérdés
találkoztam pár olyan emberrel akit szinte teljesen hidegen hagyott milyen jó egy főtt kaja, mennyire van jól fűszerezve stb. van aki még enni is elfelejt szinte, vagy csak szükségszerűen magára erőlteti. míg pl. magamon azt érzem hogy annyira kacsingatnék új irányokba és annyira unom már a szülői magyar klasszikusokat és próbálnék ki újakat amellett hogy se tehetségem se sok anyagi keretem rá hogy elszomorít ha újra azt hallom pörkölt vagy rántott hús mikor másoknak ezek ilyen kedvenc kategória
2022. aug. 8. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Egesz pontosan mi is a problemad?
2022. aug. 8. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Én eleve mindig időpocsékolásnak tartottam az evést, egyfajta büntetés, csak mert az a tökkelütött, aki az emberi szervezetet tervezte, nem tudott hatékonyabb energiaellátással előrukkolni. Evés helyett lehet más, hasznosabb és szórakoztatóbb dolgokat csinálni, és mindig is zavart, ha valami félbe kell hagynom, csak mert a szervezetem elkezdi követelni a kaját. Ráadásul értelme sincs, ördögi kör az egész, hiszen pár óra alatt elmúlik a hatása, és kezdődik elölről.

Aztán erre még a Covid rátett egy lapáttal, mivel azóta minden kajának undorító szaga és íze van, és most már azért is szenvedés enni. Régen volt 1-2 kaja, amit szerettem, mára a szaguktól elhányom magam, és nem tudok velük egy légtérben tartózkodni se. Manapság csak akkor eszem, ha nagyon muszáj, ha már annyira éhes vagyok.

2022. aug. 8. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Az étkezés nemcsak szükséglet, hanem élvezeti forrás is, de nem minden embernek egyformán.

Amúgy pld. egy pörkölt tökéletes alap új dolgokat kipróbálni, csak át kell fűszerezni.

2022. aug. 8. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk kezdj el főzni, állj ida a szüleid elé, hogy mostantol te is akarsz főzni tanítsák meg az alapokat.

Ha már stabilan tudsz jó rántotthúst, és pörköltet, főzeléket, húslevest, vagy bármilyen "hagyományos" ételt produkálni, akkor elkezdhetsz új irányokba kacsingatni, de addig teljesen felesleges.

2022. aug. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!