Mitől van az hogy a párom hasra nagyon hízik, míg amúgy más testrészére nem?
Párom 27 éves. Mikor megismertem már akkor is volt pocakja. Sose volt úgy vele nagy bajom én se vagyok tökéletes nem is ez a lényeg.
Most hízott egy kicsit és még nagyobb lett ami már kicsit zavar mert féltem az egészséget még fiatal. Poloibol is kilóg a hasa, mondhatni sör hasa van úgy kell elképzelni.
Kérdésem az hogy miért csak oda hízik? (jó persze így máshol is van rajta felesleg felső testre de nem olyan szinten) Ez mitől lehet?
Alapjáraton egy helyes és nagyon magas srác.(190felett kb) Combra nem hízik "vékony" csinos lába van izmos vádlija. Csak ezért zavar a hasa hogy mi állhat mögötte hogy oda ennyire hízik.
Dolgozni fizikai munkát végez úgyhogy mozog minden testrésze. Enni nem mondanám hogy olyan sokat enne hisz egy felnőtt, magas,munkás férfiról beszélünk .
Mit lehet tenni ellene?
Ha helyes, magas fiú, aki ráadásul mozog is és nem eszik sokat, akkor az életvitelével komoly gond nincsen. Az ő testén genetikailag a hasára rakódik minden felszedett zsír, így hiába hízik csak öt kilót, az szembetűnőbb lesz, mert az az öt kiló nem oszlik rajta szét, hanem így, egyben megy a hasára mind. Több a zsírja egy helyen, jobban meglátszik.
Ha már nem fér bele a pólóiba, akkor vegyetek egy hosszabb pólót neki. Ha valamennyire feszülős anyagú lenne, akkor követni is tudná a hasa további gyarapodását, és kicsit össze is tartaná a hájat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!