Milyen betegség okozhatja hogy nagyon nehezen hízok, illetve gyorsan fogyok? F
Figyelt kérdés
Úgy tudok hízni ha két pofára zabálok egész nap: reggelire egy nagy tál zabpehely + egy csomag puffasztott rizs, dupla adag ebéd levessel, napközben nasizás (csoki), aztán óriás hambi, pizza, gyros, vacsorára fél üveg mogyoróvaj stb. Ilyen zabálással feljött 5-6 kiló 3 hónap alatt. Ha visszaállok egy normál étrendre, átlagos adagokkal, akkor egyből peregnek le rólam a kilók, beáll a testsúlyom 78-80 kilóra úgy hogy 190centi vagyok szóval baromi kevés..2022. júl. 16. 18:25
2/2 anonim válasza:
Nem feltétlen betegség okozza, az ektomorf testalkat ilyen. Én is olyan vagyok, hogy ha 1-2 napig nem vagyok kalóriatöbbletben, egyből fogyok. Nekem csak a kondizás segített a súlygyarapodásban. Ennek pedig az az előnye, hogy szép izmos testem van, nem zsíros :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!