Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehetséges az, hogy a félrenye...

Lehetséges az, hogy a félrenyelt tabletta nem köhögődött ki, hanem belekerült valamelyik légúti szervembe és ott maradt?

Figyelt kérdés
A félrenyelésem után köhögés és hányás következett egy ideig, de legjobb tudásom szerint nem jött fel-ki a tabletta, aztán a köhögés abbamaradt, de továbbra is olyan érzésem van, mintha a torkomban lenne.
2022. júl. 5. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nézesd meg fül-orrgégésszel de szerintem nem került bele egyik főhörgődbe sem. nemtudom hogy az milyen gyakori hogy a plica epiglotticaba kerül ilyen és ott akad meg, de majd doki megnézi
2022. júl. 5. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűbb hogy azóta lenyelted (felköhögted és egyből a nyelőcsőbe csúszott), de ha megnyugszol, nem fog kinevetni a fül-orr-gégész ha megnézeted.
2022. júl. 5. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha bárhol a tüdőbe maradt volna, állandóan köhögnél. A torkodban azért érzed még, mert kissé megsérthette, így úgy érzed, ott lehet.
2022. júl. 5. 11:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#1: Ha a főhörgőbe vagy a plica epiglotticába került, akkor hogyan lehet azt onnan kiszedni? Fel kell vágni a torkomat?

#2: Ezzel azt akartad mondani, hogy a feltett kérdés komoly kérdés, mert lehetséges, hogy tényleg belekerült valahová? #3: Eddig ugyanis két "hozzáértőnek" mondtam el, de ők azt mondták, hogy azt érzem, hogy felsértette, de nincs ott (de ezt nem értem, hogyan). Lehetséges, hogy tényleg ott maradt?

2022. júl. 5. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:
neeem nem kell felvágni, Isten ments, a fül-orrgégész egy kis lidokain sprayt fúj szerintem a torkodba, és belenéz kicsit mélyebben, észre sem veszed
2022. júl. 5. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
2es vagyok, nem, azt mondom, hogy nagyon valószínű,hogy nem került be hörgőbe, de nem fog a doki nevetve elkuldeni, hogy "biztos nem", inkább megnezi, te is megnyugszol, ezért orvos. Akkor is, ha biztos benne a doki is,hogy más, sokkal durvább tüneteid lennének, ha bármi bekerul a hörgőbe, ami nem odavaló :) nyugi. Azért menj el, hogy megnyugodj, és azért, mert felsérthette q torkod, ezt viszont láthatja a doki, és akkor ki is derül, hogy azért fáj a torkod tenyleg. :)
2022. júl. 5. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!