Valaki nem-e emlékszik hogy a kb 2014-2015-ös segélycsomagba volt ilyen paradicsomos sült tészta féleség olyan mint amit most lehet kapni Soba tészták, nemtudjatok hogy mi a neve vagy hogy lehet e kapni valahol?
Milyen segélycsomag? Ez így elég tág. Ki osztotta, kiknek, mikor, stb.
A választási "harmincezüstre" gondolsz? Vagy mire?
Hát nálunk a családoknak osztották.
Élelmiszer csomag,
Nagyon értelmes, informatív választ adtál: most már tudom, hogy hol, milyen alkalomból, miért, kik osztották, és milyen családoknak.
Szuper vagy, csak így tovább!
Lehetőleg legközelebb írd, hogy
"Hát itt, akkor, ők és a család-családoknak", és akkor abból már minden kiderül. :D
Lehet vagy 80-as az IQ-d, pajtás!
Mert ennél minél többet lehetne erről mondani?
1 évbe többször is adták
2 vagy több gyermekes családoknak
Nálunk Szolnok megyébe adták ezt de igazából nem csak itt
Tartós élelmiszer csomag
Ennél mi többet írjak még hozzá?
Írjam le hogy mi volt még a csomagba?
Akkor tudni fogjátok?…
Te olyan idióta vagy, hogy annak idején a Taigetoszról dobtak volna le!
Mondjuk, a fentieket még egyszer sem írtad le, most megy úgy írod, mintha már ezerszer írtad volna, és magától értedődő.
Hogy kik adták, még mindig nem írtad le: egyház, párt, önkormányzat, civil szervezet, kérésre?
Nyilván nem az számít, hogy mi volt a csomagban, hogy cérnametélt, vagy spagetti tészta...
De idiótákkal nem tárgyalok, részemről lezárt a téma.
Szerintem teljesen érthető volt, mire gondol a kérdező. Akik kaptak tartós élelmiszer csomagot, azok ennyiből is emlékezni fognak a szóban forgó ételre, ha egyáltalán emlékeznek rá. Én sosem kaptam ilyet, mégis tudtam, mire gondol.
Kedves válaszoló, a stílusodért pedig téged kéne ledobni a Taigetoszról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!