Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen bulis tudatmódosítók...

Milyen bulis tudatmódosítók léteznek alkohol helyett? (májkímélő)

Figyelt kérdés

Elvileg nem 100-as a májam, szóval valami olyan kell, ami nem terheli meg, illetve mellé mégis az alkoholhoz hasonló hatású... bulikellék. Ennyi.

Nem vagyok amúgy nagy bulis ember, évente 4-6 alkalommal iszok és bulizom, akkor is szigorúan követtem az alkoholszintemet (megtanultam jól érezni magam pár hánykolódós másnaposságos szitu után). Tehát nem egy komoly alkoholizmus áldozata vagyok. De ezt a kevés alkalmat fenntartanám, és szívesen fogyasztanék élvezeti cikkeket. De nem igazán tudom, hogy mit lehetne.

Elsősorban a legalitás határain belül.

2022. máj. 27. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen olyan szer a világon, amit ha orálisan juttatsz be az emésztőrendszeredbe (megiszod, megeszed, lenyeled), akkor az kikerülné a májad. Pont ezért használnak a testépítők is injekció formájában teljesítményfokozókat, nempedig tablettás formában, mert az intramuszkulárisan vagy (ne adja isten) intravénásan adminisztrált kémia relatív kimarad a méregtelenítő szervrendszer munkájából.

Még esetleg szívni tudsz valami okosságot, de az már nem a legális határ, én pedig ilyenben nem kívánok tanácsot adni.

2022. máj. 27. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:
A kratom fa levele
2022. máj. 28. 03:09
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
koffeintbletta gyógyszertárból. Felpörget és legális
2022. jún. 12. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!