Ha nem eszem semmit egy vagy Kettő Hétig akkor mi történik?
Csak úgy magában NE csináld! Az 1 hét még vállalható, én 5 napot próbálta, a harmadik után már nem volt semmi gond, de az 5. nap végén nem volt kedvem már folytatni, meg amúgy addigra a koplalás pozitív hatásai már érvényesültek teljesen.
Szerintem előtte 1-2 hétig egyél keto étrend szerint és utána se támadd le a szervezeted cukorbombával, mert akkor tényleg értelmetlen csinálni, egyél keto szerint vagy legalábbis napi max 3szor, nassolás nélkül normálisan (kevés körettel és édességgel).
A koplalást úgy csináld, hogy minden nap eszel B1 vitamint, illetve főzöl egy naaaagy adag zöldségeleves lét (minden mehet bele, karfiol, brokkoli, paradicsom, paprika, kevés hagyma, kevés répa, petrezselyem ..) és ebből a léből iszol napi 2 litert kb, ez az elektrolitok miatt FONTOS!
Az első nap szerintem mindenkinek megterhelő(saját szervezetünk játszik velünk), de ha a második - harmadik nap is nagyon rosszul vagy, akkor hagyd abba és legközelebb csak orvosi felügyelet mellett csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!