Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tudok tenni rectalis...

Attila Bé kérdése:

Mit tudok tenni rectalis vėrzėsnėl (csak nėha szėkelėsnėl van, nem akarok ezzel orvoshoz menni)? Szėkelės többször van egy nap, ės csak kv-val megy (az meg nem jo vėrzėsre) Haemmoroidale kup meg màr nincs a patikàban (az ephedrine szerintem jo lenne)

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Efedrin hogy jön ide, ilyen erővel 2 csíkot is szívhatnál, pont annyira nem hatna aranyérre!

Sok víz, zöldség, gyümölcs, ami segíti a székelést. Reparonnal lehet kezelni, de ha csak néha fordul elő nem szükséges.

2022. máj. 9. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nehogy elmenj orvoshoz, még a végén meggyógyítana.
2022. máj. 9. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Az ephedrine az a legjobb vėrzėscsillapito (nem orrba kell szivni a kupot, amugy valoban narko, ezėrt volt receptes a Haemmoroidale kup). Orvoshoz nem akarok menni, csak ha nagyon muszàj (ő is csak a zöldsėget,gyūmölcsöt,sok folyadėkot, ės testmozgàst javasolnà). Az orvos nem gyogyit amugy,csak kezel...
2022. máj. 9. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, engem kivizsgált, és kúpos antibiotikumot kaptam. 🤷‍♂️ De nyilván jobb döntés valami random gyógyszert szedni.
2022. máj. 9. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Az aranyér nem múlik el, jól kezelhető, vagy műtéttel megoldható. A vérzéscsillapítás szükségtelen, ha csak néha egy-egy törlésnél tapasztatható. Ez az ágyúval verébre, amit kitaláltál.
2022. máj. 9. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!