Nyugtassatok meg nem csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
18/L , 11 (!)kg-ot híztam ebben az évben csak az érettségi miatt. Nagyon letört vagyok . Nem volt időm elmenni edzeni sem így a csoki a folytattam bele q stresszem és ez lett belőle nem tudom mit tegyek magammal. Most rááltam caloria deficitre de a h..lye érettségi miatt a mentális állapotom is kuka, és oda a szép alakom is.. mindenki azt írja csak fogyott tőle viszont sajnos ez nálam nem így mukodik. És mellete most már edzeni is járok, de őszintén az az 1 óra is a tanulásomra megy lelkiismeret furdolasom is van.2022. máj. 7. 23:17
11/11 anonim válasza:
napi kis sport mondjuk fél óra intenzív futás nem csak a fogyásba fog segíteni hanem jobban fog menni a tanulás is utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!