Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan jöjjek vissza úgy hogy...

Hogyan jöjjek vissza úgy hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés
már 3 hete nem ettem ED miatt és azért nem eszek mert félek, hogy meghízok.. milyen ételekkel tudnék úgy fokozatosan vissza térni a normál étkezéshez, hogy ne hizzak? köszönöm előre a segítséget

2022. máj. 1. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bármit ehetsz. A lényeg, hogy ne legyél kalóriatöbbletben. Hízást semmi más nem okoz, csak a kalóriatöbblet. Ha ennek utána néztél volna legalább a rohadt Nők Lapján, akkor nem kellett volna 3 hétig koplalnod, és most nem kérdeznél ökörségeket. Ha már étkezési zavarod van, akkor legalább nézz utána a dolgoknak, mielőtt teljesen tönkre teszed magad, teljesen feleslegesen.

Nincsenek konkrét, hízlaló élelmiszerek vagy makrotápanyagok. Kalóriák vannak, matematika van. Bármit ehetsz, ha nem vagy kalóriatöbbletben, akkor nem fogsz hízni. Nyilván a táplálkozásnak azért vannak szabályai, hisz nem mindegy, hogy hot-dogot zabálunk fornettivel, vagy sovány csirkemellet salátával, de fogyás/hízás szempontjából csak a kalóriák számítanak.

2022. máj. 2. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Sehogyan, mert ha eszel, hízni fogsz, ez TÉNY.

Keress orvost, aki segít.

2022. máj. 8. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnalom hogy ilyen bunko valaszokat kaptal, nem tudom, hogy miert kell ilyen hangnemet megutni valakivel aki segitseget ker... abban viszont igaza van az elottem valaszt adoknak, hogy ez nem fekete feher. sok mindentol fugg hogy hizol vagy nem. nem tudom hany kilo vagy most, de valoszinunek tartom, hogy nincs szukseged arra hogy fogyj, de tudom hogy ez nem ilyen egyszeru, en is kuzdok vele. beszelhetunk rola reszletesebben privatban ha szeretnel. addig is kitartast kivanok es ne vedd figyelembe a rosszindulatu valaszokat.
2022. júl. 8. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!