Egy 11 éves, 158 cm magas lánynak mennyi az ideális testsúlya?
Figyelt kérdés
A húgom azt mondja magára 49 kg-val hogy kövér. Szerintem egyáltalán nem az. Heti 5× sportol (külön sport, tesióra)
Nekte erről mi a véleményetek? Szerintetek mennyi az ideális súlya?
16/L
2022. ápr. 24. 12:49
1/4 anonim válasza:
Nyilván tudjuk hogy nem kövér. Ez ilyen "kiskamaszi tipikusság", jajj csúnya vagyok, jajj kövér vagyok, jaj kicsi a mellem, jaj lapos a seggem. Soroljam még?
Majd kinövi, hane makkor pszichológus.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van. Én ezt sajnos nem tudom, mert amikor én voltam ennyi idős konkrétan csont és bőr voltam (160cm, 36kg) de nyilván nála ne ez legyen a mérce, mert én gluténérzékeny voltam és azért fogytam le így. De én is ezt mondtam neki hogy nem kövér és hogy ne mérje magát másokhoz.
2022. ápr. 24. 13:45
3/4 anonim válasza:
Hát nem tudom. Soknak hangzik. Az én exem volt kb ennyi, aki 20 éves volt és 170 magas.
4/4 A kérdező kommentje:
11% a testzsírja, fejlődő szervezet szóval akkor az exed csont és bőr volt. Nem hiszem hogy sok lenne.
2022. máj. 4. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!