Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 167cm 56kg sok lenne?

167cm 56kg sok lenne?

Figyelt kérdés

Mindig is 50 voltam, de feljött 6 kg:/

Sok lenne ez már?

Srácok nektek a vékonyak vagy a kicsit teltebb csajok jönnek be inkább?

2022. ápr. 19. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

167 cm-hez az 56 kiló teljesen normális, arányos és jó.

Testmagasság mínusz 110.

Nyilván a részleteket se árt nézni, de alapvetően az 50 kilóval nagyon zörög a csontod típus lehettél.

2022. ápr. 19. 19:20
 2/4 anonim válasza:
100%

Szerintem ne aggódj, a lényeg, hogy egészséges legyél.

Lányként tudom, hogy mindenkinek más más fétise van, valaki kifejezetten a kicsit teltebb combú lányok jönnek be, valakinek pont más. Ne viszonyítsd magad ehez.

2022. ápr. 19. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kinézetre 162 centihez ideális az 56 kiló. És a 60-63 is még tökéletes (környezet szerint is).

29N

2022. ápr. 19. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:

ezt igy nem lehet megmondani. fontosabb pl milyen a testzsir aranyod... nem mind1 hogy izmos vagy e vagy lötyögös inkabb...

a test nagyon megtud valtozni ugyis hogy marad a suly.

en pl. hiztam ketto kg-ot az utobbi idoben megis kisebb meretet hordok (36rol 34re) mert tornaztam, es igy izmot epitettem fel es megvaltozott a formam.

szoval ne a kilokon agyalj hanem a testzsirodon

2022. ápr. 19. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!