Miért van mostanában olyan sok egészségmániás ember akik szerint minden káros, rossz és hízlal?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 08:33
11/13 anonim válasza:
10
Én csak néhány napi vegán étkezést említettem.
Egyébként egy vegán még mindig jobban odafigyel a tápanyagokra, mint a nagy átlag, aki brutálisan sok finomított szénhidrátot eszik, húst minden nap többször és zöldséget, gyümölcsöt még csak nem is minden nap eszik.
12/13 anonim válasza:
Annyira nem lehetnek sokan az egészségmániás emberek, tekintve hogy még mindig alapvetően kiemelt helyen áll az ország elhízásban, alkoholizmusban, dohányzásban, szív és érrdendszeri bajokban, 2-es cukorbetegségben.
13/13 anonim válasza:
1-es, a világon a 4. hely azért durva lenne. Szerencsére nem így van, a 41. helyen vagyunk. Ezzel nem azt mondom, hogy jól állunk, de azért van jó pár "kövérebb" ország. Én magam most Kuvaitban élek, ledöbbentem, hogy itt mennyire túlsúlyosak az emberek. Ennyi kövér férfit életemben nem láttam még együtt, szabad szemmel is látszik a különbség Kuvait és Magyarország között. A statisztikai adatok is tükrözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!