Bántanak a súlyom miatt..mit csináljak?
Bántva lettem azáltal, hogy alultápláltnak, vagy anorexiásnak hívtak és ezen szórakoznak, stb. A többiek pedig nevetnek ezen...
Én másképpen látom magam és más is rögzült be az évek során hála a szüleimnek. Bűntudatom van, ha eszem, rosszul érzem magam amiatt, hogy ennem kell. Van amikor nem eszek sokat, vagy előfordul az is, hogy egyszerre túl sokat eszek.
Nem tudom, hogy ilyenkor mi a teendő. Lehetséges, hogy túl reagáltam, azonban rosszul esik ez.
Mit kezdjek?
Pszichológus, szakszerű segítség kell. Az evéz élvezet, nem szabad, hogy bűntudatot okozzon, nem egészséges ha rosszul esik.
Én is vékony vagyok,sajnos nagyon is, de csak a stressz miatt és a testalkatom is vékony. Pedig imádok enni, jólesik, szeretem az ízeket, az édességet is stb. Csak a stressz és a melóm miatt nem tudok hízni.
Egy szó, mint száz. Mondd meg nekik nyíltan, hogy neked fáj, ha piszkálnak a súlyod miatt és keress fel egy jó szakembert,aki segít újra élvezni az evést.
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!