Ha leesik a cukrom,utána normális hogy sokkal èhesebb vagyok és gyenge ,remeg kezem lábam?
Figyelt kérdés
Dél körül leesett a cukrom akkor ettem gyors és lassút majd 13:30-kor megebèdeltem.
Azóta gyengébb vagyok,kezeim lábaim remegnek és már 3 után megint éhes voltam,korgott a gyomrom és ennem kellett.
Miért van ez ?
IR vagyok,egy hete kezdtem a diétát és a gyógyszert de ilyen még nem volt velem.
2022. márc. 26. 16:50
3/6 A kérdező kommentje:
😞
Jobb lesz ez majd valaha ?
Azelőtt sosem esett le a cukrom,teljesen más miatt derült ki a betegség.
2022. márc. 26. 16:57
4/6 A kérdező kommentje:
Picit félek most .
2022. márc. 26. 16:57
5/6 anonim válasza:
Nekem ahogy a diéta és a gyógyszer (metformin) hatása beállt, az egy pár hét volt, megszűnt a hipoglikémia. Lehet, hogy amíg sokat hipózol érdemes csak lassú szénhidrátot enned, mert az stabilan egyszinten tudja tartani a vércukrodat.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben,így fogok tenni .
Köszönöm a tanácsod.
Anyukám szerint a kimaradt utóvacsora lehet a gond.
Eddig minden este ettem 3 deka TK kenyeret a gyógyszer mellé de este nem volt .
2022. márc. 26. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!