Undorito, de lehetseges?
Figyelt kérdés
3-4napja faj az alhasam, vagy a mehem, es en arra gyanakszom hogy mivel 1hete kb sokat eszek(csoki, szendvics stb) ettol fajhat? Es itt jon az undi resze es bocsanat, de mikor pukizok megkonnyebbul par percig, olyan mintha folyamatosan kellene csak nem jon ki(?) letezik ilyen? Fel is vagyok puffadva2022. márc. 11. 18:15
1/9 anonim válasza:
Igen, valószínűleg azért pukizol ilyenkor, mert fel vagy puffadva
2/9 anonim válasza:
A pukizás az nem undorító. Az a púzás.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak hogy normalis hogy maximum 4 napja folyamatosan felvagyok puffadva es fajdalmat erzek ettol az alhasamba?
2022. márc. 11. 18:27
5/9 anonim válasza:
Nem, nem normális. Én a helyedben nem ennék annyi csokit.
7/9 A kérdező kommentje:
😂 hat inkabb pukinak hivnam mert nem hosszu csak kis pukkanas😂😂😂 egyebkent megfogadom az utolso tanacsat inkabb hanyagolom a csokit
2022. márc. 11. 18:34
8/9 anonim válasza:
Felfujodtal, a durva felfujodas fajdalmas is lehet. Ha nagyon durva a felfujodas, lehet kapni degasin nevu venynelkuli tabit a patikaban, kihajtja beloled a bent ragadt szelet. Kiengedi a szellemet a palackbol :D utana leeresztesz mint egy lufi, es megkonnyebbulsz :D a csokitol nekem felfujodas nelkul is szokott szurni a jobboldalam, de nem tudom miert.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod, meg mindig tart ez a fajas es kezdek masra gyanakodni, lehet hogy ebbol orvos lesz :(
2022. márc. 13. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!