A 2 in 1 kávék miért tartalmaznak nagy mennyiségű cukrot?
A "kettő az egyben" kávék elvileg attól nem "három az egyben"-ek, hogy nem tartalmaznak cukrot.
Ennek ellenére az általam eddig látottak vagy glükózszirupot és/vagy tejcukrot is tartalmaznak, ráadásul az összes többi komponenshez képest a legnagyobb mennyiségben.
Tényleg nem lehetne megoldani, hogy csak instant kávé és valami tejpotló vacak legyen csak benne?
Az a tejpótló vacak az, amiben a szénhidrát van.
Pl a completa-ban amúgy 100 grammban 550 kcal van: [link]
Szóval vegyél sima instant kávét és használj tejet.
Az nem az általad kristálycukornak nevezett cukorból van benne.
Ha meg semmit nem akarsz bele, vegyél sima üveges kávét, abba tetszés szerint raksz tejet és cukrot is.
Akkor a válaszok sorrendjében:
1: Eh.
2: A tejpótlószer összes többi összetevője a lista legvégén tanyázik. Tekintve, hogy tömegarányosan kell feltüntetni az összetételt, nem látom arányosnak a tejpótló szer mennyiségéhez a cukormennyiséget (amivel az összetevők listája _kezdődik_);
3: tudom, de nincs benne tejpor;
4: nem vagyok felháborodva (csak a te hozzáállásodon a válaszadáshoz, de az egy más tészta);
5: HA megfigyeled, nem véletlenül kerültek a glükóz és tejcukor szavak abba a szövegbe...
Valaki, aki ért is hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!