Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az elérhető árú kávék közül...

Az elérhető árú kávék közül szerintetek melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
csak a normál őröltekre gondolok
2022. febr. 28. 07:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Omnia Silk bejön. Gondolom ilyesmi ár még belefér.
2022. febr. 28. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Na ez tipikusan nem igazán megválaszolható kérdés, mert attól, hogy valamelyik nekem a legjobb nem biztos, hogy neked is. Nincs mese, vásárolgatod sorban a legkisebb kiszerelésűeket és amelyik ízlik annál megmaradsz.
2022. febr. 28. 07:33
 3/7 A kérdező kommentje:
próbálgatom sorban,de az utóbbi időben mintha minőségromlást tapasztalnék,több fajtánál is...pl.omnia classic teljesen ihatatlan nekem,segafredo sem olyan már mint amikor megjelent nálunk.különböző kávékat is próbáltam keverni,több-kevesebb sikerrel..
2022. febr. 28. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi számít neked "elérhető" árnak?????

Én mostanában a Lidl-ben a (Segafredo-ra hasonlító) BARISTA origins-t veszem, abból a sorozatból a Columbiait. Nagyon ízlik.

2022. febr. 28. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyéni dolog. Függ attól, hogy az erős pörkölésű kávékat szereted-e vagy a kevésbé pörkölteket. Milyen az arabica-robusta arány a kávékban. Milyen finomra van őrölve. Milyen kávéfőzővel használod (kotyogós, sima presszó, filteres, vagy nagy nyomású karos). Ha ezeket esetleg tudod, akkor a neten utána tudsz nézni, hogy melyik kávékban hogy alakulnak ezek a tulajdonságok és mi fér bele a büdzsédbe.
2022. febr. 28. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
5: na igen, elég sok körülmény/tulajdonság lényeges, az ízlésről nem is beszélve. :)
2022. febr. 28. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

1 kg kiszerelésben vásárolom a szemes kávét, mert darál a gépem.

Leginkább a Lavazza Crema-t szeretem, ez 4000 Ft/kg körül van, általában anyukámtól kapom ajándékba 1-1 alkalomra.

Tchibo Sicilia, DE Omnia, DE Paloma, Segafredo classic piros is lett már kóstolva, nekem azok is megfeleltek. 3000-3500 Ft körül vettem eddig, leginkább az akciósakat választom a felsoroltak közül.

Tchibot 2800-ért kaptam a home&wish webshopon nemrég, vettem is több csomaggal :)

2022. febr. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!