Mennyi ideig lehet kihúzni kizárólag tojás és tej fogyasztásával?
Ukrajnai magyar vagyok. A boltok szinte üresek, a drága élelmiszerek maradtak, a magyar bankszámlámon 90 ezer ft, az ukránon ~25 ezer ft van.
Van 8 tyúkom, tehát napi 4 tojás és egy kecském, aki tejet ad.
Takarmány az állatoknak több hónapra van, tehát nem szeretném levágni őket, meg szegényeket sajnálom is kicsit.
Itthon némi rizs van, de nem hónapokra való.
Totális káosz van, nem tudom mi lesz. Mennyi ideig húzhatom ki kizárólag tojás és tej fogyasztásával?
Köszi a válaszokat!
Nem tudom, az a gond, hogy olyan sok pénzem nincs, hogy kauciót tudjak fizetni, menekültnek meg nem szeretnék menni, hanem dolgozni tisztességesen.
4-es vagyok. Jó ötlet hogy felhozta valaki a C vitamin hiányt (skorbut). 1 hónapon belül ha vége lesz ennek az őrületnek, akkor vitamin / ásványi anyag hiánytól nem lesz semmi bajod, feltéve hogy eddig egészségesen étkeztél. Alacsony kalória pár nap alatt legyengít, alacsony fehérjebevitelt is meglehet érezni igen hamar (nem lehet egész nap csak rizsát enni például). Vitamin / ásványi anyag hiány kialakulásához azért hónapok kellenek.
4 tojással és egy kis tejjel a fehérje rendben lesz. Én még mindig csak azt tudom javasolni hogy valami olcsó szénhidrát kéne még hogy a kalóriát feltornázzuk 2000 kcal / nap környékére. Ha ez is megvan akkor lehet vitaminokkal foglalkozni. Változatosan valszeg nem fogsz tudni étkezni egy darabig, szóval valamiből tuti elkezd majd kialakulni vitaminhiányod, ezért ha még lehet normális áron venni, akkor 1-2 doboz multivitamin segíthet. Tudom hogy sokan luxuscikknek gondolják a táplálékkiegészítőket, de ha kiszámolod sokkal drágább változatosan étkezni, mint a krumpli / rizs + multivitamin kombináció. Ha nem tudsz venni vagy túl drága akkor pár hónapig azért ki lehet húzni nem túl változatos étrenddel is.
Összegezve tehát: víz > kalória > fehérje > vitaminok és ásványi anyagok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!