Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gáz ha minden álmom az hogy...

Gáz ha minden álmom az hogy magasabb legyek?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve..

20 éves nő vagyok, 148 cm "magas" és minden álmom az hogy magasabb legyek de lehetetlen :( Az a gond hogy szerintem magasabbra nőttem volna csak nem étkeztem egészségesen és mozgásszegény életmódot folytattam 15-19 éves koromban a depresszióm miatt..

2022. febr. 12. 10:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Persze..
2022. febr. 12. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy törpenövésű nőt, 27 éves, tehát biztos nem lesz már nagyobb és 135 cm. Jómagam is vagyok kemény 150 22 évesen. Van élet itt a liliputi részlegen is :) És az a durva, hogy egyébként mindenhol, suli, munkahelyek, tanfolyamok stb találkoztam hasonlóan “magas” (alacsony) lánnyal, szóval még csak extrém ritkának se mondanám, bőven nem vagy egyedül.
2022. febr. 13. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem leszel az, szóval nyugi.
2022. febr. 14. 14:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat,nem nőttél volna magasabbra amúgy sem,mert majdnemhogy az egész a genetikán múlik.Vannak magas,nyúlánk gyerekek,13 évesen már dohányzik,össze-vissza eszik,alig sportol,és mégis magas lesz.
2022. márc. 3. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!