Véletlen megettem fél kg milka csokit edzés után, okozhat ez valami káros hatást az izmokra?
Figyelt kérdés
Guggolás volt, és nagyon éhes lettem.De cukrosra vágytam, otthon meg csak tesóm milkacsoki készlete volt, sajnos elfogyott mindegyik.Utána néztem a kalóriatáblázatot rajta, fehérje az megvolt, 40g gram volt, szénhidrát egy kicsit sok.de elvileg egy nagyon kemény guggoló edzés után felszívódik,nem?2022. jan. 24. 19:30
1/2 anonim válasza:
Bírom az ilyet, hogy "véletlen megettem fél kg csokit" :D
Nem lesz tőle bajod, nem kell fosni.
2/2 anonim válasza:
Bírom azokat a kommentelőket, akik a tízmilliomodok óvodás trollkodás után sem veszik észre, hogy a kérdező notóriusan hülyét csinál belőlük és full komolyan reflektálnak az adott kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!