Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sütöttem csirkemájat, kívül...

Sütöttem csirkemájat, kívül szép sötét piros szagtalan egészséges volt, azonban sütés után észrevettük belül sárga,de az íze ugyanolyan és a szaga is jó,mintha normál színű lett volna. Mitől lehet ez, vagy járt így más,lett esetleg baja?

Figyelt kérdés

2022. jan. 15. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hízottabb csirkéböl származott, semmi baja, söt sokkal jobb ízü általában
2022. jan. 15. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
31%
Már ne haragudj de ha bármilyen hústerméket nem főzöl hanem sütsz az pont olyan lesz mint amit leírtál! Ez a sütés eredménye.
2022. jan. 15. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi a választ!
2022. jan. 16. 08:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!