Sütöttem csirkemájat, kívül szép sötét piros szagtalan egészséges volt, azonban sütés után észrevettük belül sárga,de az íze ugyanolyan és a szaga is jó,mintha normál színű lett volna. Mitől lehet ez, vagy járt így más,lett esetleg baja?
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 14:17
1/3 anonim válasza:
Hízottabb csirkéböl származott, semmi baja, söt sokkal jobb ízü általában
2/3 anonim válasza:
Már ne haragudj de ha bármilyen hústerméket nem főzöl hanem sütsz az pont olyan lesz mint amit leírtál! Ez a sütés eredménye.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi a választ!
2022. jan. 16. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!