Hízásra valakinek van valami bevált tippje?
23 éves lány vagyok, sajnos olyan fajta vagyok, hogy hiába eszek nem hízok. Engem nagyon zavar, a 2 karom olyan vékony mint egy 10 éves kisfiúnak, a lábaimról nem is beszélve, a térdem is szinte "hegyes", minden ruha rosszul áll rajtam. Elég sok mindent próbáltam már, viszont semmi sem használt. Tudom, hogy én ilyen fajta vagyok, viszont nemigaz, hogy nem lehet elérni, hogy egy kicsit is hízzak?! +5 kilóval is megelégednék. 173 centi vagyok és 48 kiló. Egy csomó mindent olvastam ezzel kapcsolatban viszont semmi hasznosat sem találtam. Rendszeresen étkezem, napi 2 liter vizet megiszok. Esetleg valamilyen fehérje por vagy fehérje ital nem tudna segíteni a hízásban? (Bocsi ha butaságot írok, nem értek hozzájuk)
Kérlek segítsetek!☹️ Rosszul vagyok a testemtől!
Utolsó előtti! Köszönöm szépen, kipróbálom valamelyiket! Melyik lehet a jobb a kettő közül?
Utolsó! Azt nem tudom, annyit tudok, hogy vérszegény vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!