Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízásra valakinek van valami...

Hízásra valakinek van valami bevált tippje?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, sajnos olyan fajta vagyok, hogy hiába eszek nem hízok. Engem nagyon zavar, a 2 karom olyan vékony mint egy 10 éves kisfiúnak, a lábaimról nem is beszélve, a térdem is szinte "hegyes", minden ruha rosszul áll rajtam. Elég sok mindent próbáltam már, viszont semmi sem használt. Tudom, hogy én ilyen fajta vagyok, viszont nemigaz, hogy nem lehet elérni, hogy egy kicsit is hízzak?! +5 kilóval is megelégednék. 173 centi vagyok és 48 kiló. Egy csomó mindent olvastam ezzel kapcsolatban viszont semmi hasznosat sem találtam. Rendszeresen étkezem, napi 2 liter vizet megiszok. Esetleg valamilyen fehérje por vagy fehérje ital nem tudna segíteni a hízásban? (Bocsi ha butaságot írok, nem értek hozzájuk)

Kérlek segítsetek!☹️ Rosszul vagyok a testemtől!

2022. jan. 10. 21:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
08:08-ás: Egyik helyzet sem jó egyébként. Az sem jó ha az ember fogyni szeretne, mindent elkövet de mégsem fogy, viszont ez a hízással is így van. Egész életem során hallgattam/hallgatom a "jajj de sovány vagy" stb típusú megjegyzéseket, persze már nem veszem a szívemre mert hozzászoktam, már 5. osztályos koromban is az osztálytársaim is olyanokat mondtak rám, hogy anorexiás. És ez még a szebbik változat amit írtam. Arról nem is beszélve, hogy úgy érzem mintha szó szerint mindegyik ruha úgy állna rajtam mint egy zsák...
2022. jan. 11. 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Fresubin 2kcal drink, vagy nutridrink max (háziorvossal felirathatod, mert BMI alapján is kórosan soványnak számítasz . Én most azzal híztam 3 kilót és így vagyok 44kg 170cmhez. Remelem elérem az 50-53 kilót így ezekkel a tápszerekkel , rendes éves mellett.
2022. jan. 17. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincs gond a pajzsmirígyeddel?
2022. jan. 17. 16:57
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti! Köszönöm szépen, kipróbálom valamelyiket! Melyik lehet a jobb a kettő közül?

Utolsó! Azt nem tudom, annyit tudok, hogy vérszegény vagyok.

2022. jan. 20. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Fresubin jobban ízlik 😊
2022. jan. 22. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!