Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hizókuran vagyok de 1 napja...

Manuel123 kérdése:

Hizókuran vagyok de 1 napja beteg vagyok es nem tudok enni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Naponta kb 700 kaloriat ettem meg ezt 3 napja noveltem most naponta 2000 kaloriat eszek mennyit kelle e ennem ahhoz hogy hízzak? Elég ahhoz 2000 kaloria? 17 eves vagyok 170 cm 46 kilo
2021. dec. 3. 17:47
 1/4 Dávid ***** válasza:
54%

Ha beteg vagy eleve könnyen emészthető szénhidrátokat kéne enned, zsíros

ételek helyett.

A hízókúrával aza baj, hogy a túl sok zsíros-olajos hús, vagy zsíros kenyér egy tucat betegséget okoz (cukorbetegség, szívritmus zavarok, stroke), a bőröd pedig (mondjuka chipsstől) zsíros-pattanásos lesz.

Egyl bármit, de ne vidd túlzásba a zsíros-húsos kajákat.

2021. dec. 3. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem baj. Bár én egy recovery óta minden nap eszem napi 6-7x, akkor is, ha beteg vagyok, mert nem akarok étkezést kihagyni.

Ha nagyon szr, akkor levest gm tésztával, meg kekszet, teát és gyümölcsöket, de olyan nincs, hogy nem eszek egy napig.

Tudom, milyen könnyű visszacsúszni, de nem azért szenvedtem hónapokon keresztül, hogy egy hlye betegség visszavessen.

2021. dec. 4. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
*a recovery óta
2021. dec. 4. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, és recovery alatt 3000+/nap volt a minimum.
2021. dec. 11. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!