Mennyire jó B12 vitamin forrás az energiaital?
Ne Monsterből akard pótolni a napi vitamin adagod :D
Elenyésző van bennük.
Inkább igyál kimondott vitaminos pezsgőtablettát.
Hát az energiaitalok a lehető legrosszabb választás vitaminok és ásványi anyagok pótlására :D
Hiába van benne vitamin, a káros anyagok koncentrációja jóval felülmúlja a jótékony hatású összetevőket.
Receptre írják az orvosok...
Be kéne tiltani ezeket a lópisiket.
4.
Én úgy tudom hogy B vitamin nem található meg természetesen a növényekben. Egy baktérium termeli. Az állatokba és az állati eredetű dolgokba is manapság leginkább úgy kerül bele hogy beadják nekik (sok mással együtt).
A pótlására és úgy semmilyen körülmények között nem ajánlanám az energia ital. Ha raknak is bele vitamint akkor is ott van a többi káros dolog benne.
Én olyan kapszulákat szoktam szedni amiben lenmag olaj is van (vegán, vegetáriánusnál nem árt oda figyelni hogy ne a halolajosat vegye az ember). Szerintem ez egy jó módja a pótlásnak.
köszi a válaszokat
nyilván nem energiaitalból akarom fedezni a B vitamin bevitelt, csak kíváncsi voltam mennyit segíthet rajta ha néha megiszok egyet-egyet (akkor is lehetőleg cukormenteset)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!