Egyre vastagabbakat nagywczek. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
A hetekben - napokban vettem észre hogy ez van.. aki vicceskedne vagy gúnyolódna az inkább húzzon el. Én inkább már aggódom, mi lehet ez?
utalhat betegségre?
25/n
2021. nov. 19. 14:12
1/10 anonim válasza:
Én rossz vagyok, de amíg nem írtad le addíg nem is gondoltam semmi rosszra. 😢
2/10 A kérdező kommentje:
???
2021. nov. 19. 14:18
3/10 anonim válasza:
Némely betegségnél vékonyabbá válik, olyanról még nem hallottam, amitől vastagabb lenne. Szerintem nem lesz ott betegség a háttérben. Az étkezési szokásaidon nem változtattál esetleg?
4/10 A kérdező kommentje:
nem igazán változtattam
2021. nov. 19. 14:22
5/10 anonim válasza:
Akkor nem tudom. Viszont azt tudom, hogy bizonyos betegségeknél vékonyabb lesz.
7/10 anonim válasza:
Nem növelted meg a kalóriabeviteled?
Miket ettél a héten?
8/10 anonim válasza:
Nagy is a székleted amellett, hogy vastag?
9/10 anonim válasza:
Rostban szegényebb étel, kevesebb napi folyadék bevitel, kevesebb mozgás, ritkább székletürítés. Bármelyik külön-külön is okozhatja, hogy a széklet kicsivel keményebb és vastagabb lesz. A kombinációjuk pláne...
10/10 anonim válasza:
Én inkább az orvost ajánlom. Ő jobban tudja, lehet semmi bajod, de utalhat betegségre is. Én speciel nem értek hozzá, a legjobb ha a dokihoz kopogtatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!