Egészséges hogy bármit amit megeszek körülbelül 4 órán belül nem egészen folyékony, de nem teljesen szilárd halmazállapotban kiürül belőlem?
Figyelt kérdés
Egészségem rendben van, a ciklusommal vannak problémák, de ennek nincs egészségügyi oka. Az anyagcserémet átlagosnak mondanám, ha sokat eszek meghízok, ha kevesebbet akkor tudok fogyni. Hajam, körmeim, immunrendszerem jó állapotban van.2021. nov. 3. 11:12
1/7 anonim válasza:
4 óra alatt tuti nem megy ki belőled.
2/7 anonim válasza:
Az még az előző étkezés végterméke lesz.
De étel allergia/intolerancia bármikor kialakulhat, érdemes lenne megnézetni.
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy konkrétan az jön ki. Csak monden lejjebb megy egy szinttel.
Jól tesztelhető kukoricával, mákkal, és erőspaprikával is, hogy ki kicsoda :)
4/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem. A leghosszabb idő 6 óra volt. Van egy hagymás eset, de azt még rá lehet fogni, hogy attól kellett gyorsabban űrítenem, de azelőtt nem ettem hagymát, de nagyon nagyon hagyma szagú volt a székletem. De próbáltam ezt padlizsánnal, ott ugyanúgy a magok, de ez is lehet az olaj miatt. Najó, akkor kipróbálom. Megeszek jó pár szem kukoricát és jelentkezek.
2021. nov. 3. 11:52
5/7 anonim válasza:
Magyarul kihányod? Annak van ilyen állaga.
6/7 A kérdező kommentje:
Széklet. Most jött ki a kukorica. Sajttal ettem megfőzve. Érdekes, mert ettem azelőtt és utána is, de most csak ez jött ki.
2021. nov. 4. 01:16
7/7 A kérdező kommentje:
Éjjel 12 után ettem szalmakrumplit paradicsomos szósszal, és reggel fél 10kor már ki is jött. Biztosan az volt, mert a szósz miatt felismerhető volt. A paradicsomhéjak miatt. Még reggel kijött néhány kukoricaszem, de ami az éjszaka kijött az nagyjából teljes étkezés volt, mert próbáltam nem megrágni és fél marokkal fogyasztottam kb.
2021. nov. 4. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!