Már sok mindent tudunk az egészségtelen élelmiszerekről. Szerintetek miért van mégis annyi ember akik az egészségtelen élelmiszereket vásárolják?

15:25
Nem tudom miről beszélsz, egy szóval nem mondtam, hogy szar ízűt kell enni. Csak előtérbe kéne helyezni, hogy mi az egészséges (és itt nem az állbio szarságokra gondolok amiknek a fele kamu) és azokból csinálni a finomat. De ha neked finom akkor egyed a pizzát meg szürcsölgessed a kólát. Nem akarom én megváltani a világot. Lehet hogy nem fenyeget elhízás( bár ennek nem tudom mi köze van ahhoz, hogy 56 kg vagy) de még egy jó pár dolog igen. Nem mondom, hogy ha egészségesen kajálnánk akkor húú de 100 évig élne mindenki, meg qrvaegészségesek lennénk. De azért jelentősen visszaszorulna pár egészségtelen táplálkozásból kialakuló betegség stb stb.

Az egészséges élelmiszereket meg kell fizetni. Nézz körül, mennyi a munkanélküli...
Akinek meg lenne pénze pl. napi szinten gyümölcsöt-zöldséget-húst enni, de inkább jól átitatva a zsírtól készíti el, vagy literszám kólázik, az meg egyszerűen azt szereti és magasról lesz*rja, hogy egészségtelen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!