Refluxszal lehet fehérjeport fogyasztani?
Figyelt kérdés
Reflux-gyanú áll fenn nálam. Sajnos pontos étrendet nem kaptam, időpontom szakorvoshoz egy hónap múlvára van. Alacsony zsírtartalmú joghurtot fogyaszthatok, tejet mérsékelten.
Edzek, odafigyelek a bevitelemre, általában fehérjével rosszul állok, szoktam naponta inni egy adag tejsavó fehérje port. Amennyiben reflux-gyanús vagyok, szerintetek hagyjam el, vagy ihatok? (Vízzel keverve)
2021. okt. 16. 19:06
1/3 anonim válasza:
Cukormenteset igyál és nincs ra minden edzés után szükséged.
Ha az étrended többi része rendben van nem kell hogy ettől rosszul legyél, de ezt majd te fogod kitapasztalni.
2/3 anonim válasza:
Hány cm és kg vagy? Naponta mennyi fehérjét eszel?
3/3 anonim válasza:
Ne fogyassz plusz fehérjeport, mivel az emberi szervezet a fehérjét emészti meg a leglassabban és éjszaka képes csúnya dolgokat művelni a gyomorral, ha még nem szívódott fel.. Fül-orr gégészem azt ajánlotta, hogy lefekvés előtt 6 órával fehérjét egyáltalán(!!!) ne fogyasszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!