Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Refluxszal lehet fehérjeport...

Refluxszal lehet fehérjeport fogyasztani?

Figyelt kérdés

Reflux-gyanú áll fenn nálam. Sajnos pontos étrendet nem kaptam, időpontom szakorvoshoz egy hónap múlvára van. Alacsony zsírtartalmú joghurtot fogyaszthatok, tejet mérsékelten.

Edzek, odafigyelek a bevitelemre, általában fehérjével rosszul állok, szoktam naponta inni egy adag tejsavó fehérje port. Amennyiben reflux-gyanús vagyok, szerintetek hagyjam el, vagy ihatok? (Vízzel keverve)

2021. okt. 16. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Cukormenteset igyál és nincs ra minden edzés után szükséged.

Ha az étrended többi része rendben van nem kell hogy ettől rosszul legyél, de ezt majd te fogod kitapasztalni.

2021. okt. 16. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány cm és kg vagy? Naponta mennyi fehérjét eszel?
2021. okt. 17. 00:46
 3/3 anonim válasza:
Ne fogyassz plusz fehérjeport, mivel az emberi szervezet a fehérjét emészti meg a leglassabban és éjszaka képes csúnya dolgokat művelni a gyomorral, ha még nem szívódott fel.. Fül-orr gégészem azt ajánlotta, hogy lefekvés előtt 6 órával fehérjét egyáltalán(!!!) ne fogyasszak.
2021. nov. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!