Hogyan lehet hatékonyan hízni viszonylag gyorsan és elég sokat? Vannak ilyen ételek, italok amik segítenek? Mik azok?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 47 kiló, sajnos egy éve fogytam 5 kilót és sehogy sem tudom vissza hízni. Az 55 kiló a kitűzött cél, de képtelen vagyok elérni. Hogyan lehetne?2021. okt. 16. 12:52
1/2 anonim válasza:
Vannak olyan emberek akik képtelenek hízni. De ha megszeretnéd próbálni akkor egyél sok csipszet édességet rengeteg kenyeret és mozogj sokat mert nem jó a szervezetnek ha csak hízik, de nem mozog.
2/2 anonim válasza:
Egy ismerősöm úgy hízott, hogy minden kajájára tett 2 evőkanál 35 százalékos tejfölt, reszelt sajtot vagy egy kanál kacsazsírt. Így nem kellett többet ennie, de jó alaposan feldúsította így a kajáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!