Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi idő alatt lesz az...

Mennyi idő alatt lesz az ember anorexiás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az anorexiásokhoz szólna a kérdésem.Hány hónapig tartott,amíg olyan soványak lettetek,hogy anorexiásnak hívjanak? Csak azért kérdezem,mert egy ideje már alig tudok enni,fogytam is egy keveset,de próbálkozom rendbe hozni az egészségemet.Csak az érdekel,hogy ha esetleg nem fog sikerülni,és tovább fogyok,mennyi az a BMI szám,és kiló ,amivel beküldhetnének a kórházba?(156 cm vagyok)
2021. szept. 15. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az nem a súlyodtól függ, hogy anorexiás vagy -e, 100kg-al is lehet valaki az. Ez egy pszichés betegség. Miért nem eszel?
2021. szept. 15. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Részben nem vagyok megelégedve a testemmel,de az is közbe jött,hogy elköltöztünk és kiközösítenek,így mindig egyedül vagyok,ezzel több figyelmet adok a testem hibáira,plusz a túlgondolásaimba annyira eltudok veszni,hogy észre se veszem,hogy telik az idő,és egyre kevesebbet ettem.
2021. szept. 15. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Érdemes volna a szüleiddel megbeszélned ezt a dolgot. Lehet, hogy nem ártana keresni pszichológust, vagy felkeresned az iskolapszichológust. És fontos lenne, hogy elkezdj odafigyelni az étkezésre, a nem evés helyett el kellene kezdened sportolni, azzal legalább hasznosan töltenéd az időd, ráadásul endorfint termel, ami a hangulatodnak is jót tesz.
2021. szept. 15. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi köze a súlyhoz, én normál súlyon az voltam már.
2021. szept. 16. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!