Ha mindig rámjön a cifrafosás, mikor tejet iszom, akkor az azt jelenti hogy allergiás vagyok a tejre?
Figyelt kérdés
Már csak a kávéhoz töltött kevéske kis tejtől is a vc-re kell szaladnom egy 15 percen belül... Ezt már évek óta tudom, valószínűleg nem a tej romlott.2021. szept. 14. 21:32
1/7 anonim válasza:
Vagy csak a laktózra. Igyál laktózmentes tejet ha attól is kell menni akkor tejfehérje allergia
2/7 anonim válasza:
Én felpuffadok meg reflux gyötör. De csak tejbegríztől és pudingtól.
3/7 anonim válasza:
Amit 1# ír, először a laktózmentes tejet próbáld ki, ha úgy is, akkor a tejfehérjére, a kazeinre is allergiás vagy, de lehet csak a laktózra.
4/7 anonim válasza:
Lehet,hogy a laktóz bontó enzimed hiányzik. Kár erőltetni, ne igyál tejet.
5/7 anonim válasza:
Ez nem allergiás reakció szerintem. Inkább laktóz érzékeny vagy
6/7 anonim válasza:
Nem. Ez nem allergia. Ez laktóz intolerancia.
7/7 anonim válasza:
Ha végül kiderted, hogy laktózmentes tejre is szaladnod kell a WC-re én javaslom a növényi tejeket. Én tejfehérje (kazein) érzékeny vagyok és már lassan egy éve nem iszom tehéntejet. Nem olyan finom a rizstej, de meg tudtam szokni. Persze csak tizedannyi tejet iszom belőle, csak éppen a kávéba, máshoz nem igazán mert azért egy igazi tehéntejes nagy pohár kakaót semmmi sem pótolja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!