A krumplipürében van tej?
A krumplipürében van.
A bolti cuccok nagy részében is van, nézd meg az összetevőket.
Persze hogy van.
Sose csináltál még, vagy anyukád sose csinált?
A bolti krumplipürékben ráadásul a leírás is írja, sokszor kiemelten, hogy tartalmaznak.
A "titokban belerak" részt nem is értem. Minden étel csomagolásán fel van tüntetve. Nagymamád pedig nem fogja titkolni, hogy a kedvenc sütidbe rakott, hanem max azt mondja, hogy keveset.
Egyébként ma már rengeteg termék van amely laktózmentes.
Titokban bekeraknak 😅 és mégis, hol titkolják? Ha anyud vagy te raksz bele arról tudsz, ha a boltban veszel rá van írva a csomagolásra, ha étteremben vagy étkezdében ott meg fel van tüntetve az összes allergén, ha mégse akkor megkérdezed,nyugi nem fogják eltitkolni előled.
Egyébként a kérdésre válaszolva igen a krumplipürében van tej.
Anya eltitkolja, mert tudja hogy ha megmondja akkor nem eszek és inkább éhezek, ő meg nagyon maradi ezen a téren, még orvosi diagnózis ellenére sem hiszi el.
Boltban természetesen tudom.
Kajáldában nem mindenhol írják ki, és azt mondták a kollégák hogy ha kötöszködni fogok ott akkor még össze is fogják köpködni nekem a kajámat az éttermi dolgozók.
Igen dolgozok, de főállásban sajnos nincs időm főzőcskélni
Meg alacsony a vasam így extra energiám sincs a munka után
Jézusom, milyem emberekkel vagy te körülvéve?
Szép kis hely lehet ahoo bele köpnek a kajába, én pincér vagyok, de egy ilyen helyen se dolgoztam hál Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!