Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy küzdjem ezt le?

Hogy küzdjem ezt le?

Figyelt kérdés
Számomra roppant nagy nehézséget okoz a rendszeres étkezés. Nem tudom elképzelni hogy leüljek minden nap ugyan abban az időpontban több mint 3x az asztal elé. Én világ életemben olyan voltam,hogy amikor általában naponta 2x megéhezek kimegyek a konyhába,és úgy ott állva a pultnál bekapok valamit. Persze ezen változtatni akarok mert tudom hogy nem egészséges.
2021. aug. 27. 00:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Keszítsd el előre és dobozold be a reggelit ebédet uzsonnát vacsorát, állíts be ébresztőórát, mindig menj ki a konyhába teríts meg és ha így sem kéred rakd vissza
2021. aug. 27. 00:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem rossz dolog, sőt remek dolog. Sokkal egészségesebb, természetesebb akkor enni, amikor éhes vagy, hallgatsz a szervezetedre.

Az itt a kérdés, hogy amikor eszel, hogy, mit eszel. Lekapsz egy chipset a polcról és befalod, 3 hatalmas steaket nyomsz be? Vagy normális mennyiséget és minőségű ételt veszel ilyenkor magadhoz?

Ha normális dolgokat eszel így, akkor nincs ezzel semmi baj. Annyit változtatnék, hogy nem a pultnál enném meg, hanem leülnék az asztalhoz megadni a módját az étkezésnek.

2021. szept. 5. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!